Kerron lyhyesti tarkoituksisani:

En pyri kielellisesti hienoihin teksteihin, pyrin jakamaan tietoa. Minulle riittää, että saan perustella asioita ihmisille ja mahdollisesti herätettyä uusia ajatuksia. Tärkeintä elämässä on innovatiivinen ajattelu, sillä vain sillä voi parantaa maailmaa. Kaikkien ajatuksien lähtökohta on, että maailma voi olla huomenna hieman parempi paikka kuin se oli eilen.

 

Otan kantaa asioihin ja pyrin muuttamaan ihmisten ajattelutapaa, sillä tämänhetkinen suunta maailman kehityksessä voi saada parannusta päivä toisensa jälkeen. Pidän väittelyistä ja siksi haluankin ihmisten ottavan kantaa mielipiteisiini ja yrittävän ajaa minut alas. Vain tällöin voin oppia myös toisinajattelevilta jotain uutta. Parhaassa tapauksessa väittely johtaa siihen, että kahden väittelijän mielipiteet yhtenevät: jompi kumpi huomaa olleensa ainakin osittain väärässä tai vähemmän oikeassa.

 

Olen halukas väittelemään asioista, mutta jos haluat vain kysyä mielipiteitäni joihinkin asioihin, kysy tätä kauttaa: http://ask.fm/antistagnaatio

hierontaa Kävijälaskuri 6.5.2015 22:32 alkaen..